Василка Юрукова

Пловдив 4000, улица" Георги Груев” 6, етаж 1
0888 847 480

Часове за преглед в кабинета се записват само на 1-во и 15-то число от съответния месец от 8,30 до 12,30 на телефона за контакти.

В дните на записване се запълват свободните часове за следващите 2 седмици. Преустановява се практиката за записване на часове месеци напред.

Д-р Юрукова вече не приема често боледуващи деца.

Съобщение към нови пациенти на Д-р Юрукова
В следващите 3 месеца нямам възможност да поемам повече нови пациенти, защото всичките ми часове са запълнени с контролни прегледи на досегашни пациенти. Аз и моята асистентка ще съдействаме на всички спешни случаи с телефони и имена на опитни колеги хомеопати, които да могат да помогнат на всички нуждаещи се.
Благодаря за разбирането!

Всеки ден от 10 до 11 часа на телефона за контакти можете да разговаряте с асистентката на Д-р Юрукова при нужда от съдействие във връзка с вашето лечение, рецепта, диета и т.н.

Сайт: http://homeopathytoday.eu

Скайп:dr.yurukova

Фейсбук:HomeopatiaDnes

Туитър на български език - @HomeopatiaDnes

Туитър на английски език - @HomeopathyToday

Онлайн Kонсултации

Форма за контакт

Изпращане на е-мейл. Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни.

Д-р Юрукова

footer-picД-р Василка Юрукова е водещ специалист по вътрешни болести, хомеопатия, шуслерова терапия и биорезонансна диагностика. От 2000 година досега тя преподава хомеопатия на лекари и фармацевти в България, САЩ, Австралия и Нова Зеландия.

Виж повече

Контакти

+ 359 888 847 480

yurukova@gmail.com

  dr.yurukova

  HomeopatiaDnes

  @HomeopatiaDnes

 

Подробности за записване на час за преглед

 

Виж повече

Отзиви на пациенти

Внимание: Информацията в този уебсайт не е предназначена да диагностицира или да лекува което и да било заболяване. Всички мнения и възгледи, изказани от авторите на сайта, са представени единствено с информационна и образователна цел. Вие сте отговорни за Вашето собствено здраве и изборите, които правите по отношение на здравословното си състояние и лечение. Ваша отговорност е да потърсите съвет от квалифициран лекар, ако се нуждаете от това.