Отзиви на пациенти


Аудио и видеo пpограми

Интервю с Д-р Юрукова
в предаването на БТВ "Преди обед"

Oще пpограми

Консултации в кабинета

Лична консултация с
д-р Юрукова в нейния кабинет
За записване


Онлайн консултации

Качествен преглед и лечение без да напускате дома си
За записване


Електронен вестник

Безплатен електронен вестник на Вашия имейл
За записване

Потърсих д-р Юрукова в един доста емоционално труден период за дъщеря ми, която беше само на 3 годинки. Тя се бореше с настъпилите промени в нейния живот, изпитваше емоционално неспокойствие и стрес покрай новороденото си братче и тръгването й на детска градина. Неспокойствието й беше до такава степен, че й падаше косичка от главата и почти непрекъснато се тръшкаше, и плачеше за каквото и да е. Тази разстроеност с помощта на хомеопатичното лечение отшумя почти за една седмица и в продължение на няколко месеца детето съвсем се успокои.
Виж oтзив »

Ленка Михайлова, Пловдив
13/06/2013

Здравейте на всички настоящи и бъдещи пациенти на д-р Юрукова. Отдавна се каня да изразя искрената си благодарност към д-р Юрукова, неоспорим специалист в областта си, изключително ерудирана и много способна лекарка. Благодаря Ви, че Ви има и че винаги предлагате адекватно лечение, че винаги търсите решение, че винаги откликвате дори и по телефона. Благодарение на вас от 8-месечно бебе, когато започнахме лечение с хомеопатия при вас, днес дъщеря ми е на 7 години и още не е използвала антибиотик.
Виж oтзив »

Магдалена Кабурова, Пловдив
26/01/2013

Преди шест месеца научих, че единственият начин да излекувам полипите си в носа е чрез хирургическа интервенция. Проведените мнократни лечения с капки и таблетки не ми помогнаха. По препоръка на моя личен лекар реших да се обърна към д-р Юрукова за съвет и съответно за лечение.Така и направих. Още на първия преглед тя ми даде надежда. Започнахме лечение само с хомеопатични лекарства и лека диета /без мляко и млечни продукти/. След около 4 месеца почувствах подобрение. Сега, след шестия месец вече нямам проблем. Дишам нормално през носа, сънят ми е спокоен.
Виж oтзив »

Мария Мишляшка, Пловдив
14/12/2012

Когато близнаците ми бяха на около 2 години и често боледуваха, когато си мислех, че по-голямата им сестра "носи" вирусите от детската градина, когато не спях по 3 седмици, за да бдя последователно над всеки от тях докато оздравее, тогава познати ми споменаха за Вас. Бях изненадана от яснотата при прегледите, простотата, с която предписвате препаратите и позитивността в общуването с Вас. Децата ми растат, здрави и жизнерадостни, а леките настинки, са нещо, на което не обръщаме голямо внимание. Алергията на голямата ми дъщеря се подобрява и не се налага да ползва кортикостероидни препарати.
Виж oтзив »

Ива Домбазян, Виена, Австрия
18/11/2012

Kогато моята дъщеря се разболя от тежка депресия, потърсих за помощ Д-р Юрукова. На дъщеря ми назначиха конвенционални лекарства, но действително подобрение в състоянието й настъпи едва след като към терапията й бяха прибавени хомеопатични препарати.
Виж oтзив »

Д-р Лъз Фелдман, Чикаго, Илиноис
19/09/2012

Запознах се с д-р Юрукова чрез интернет. Тъй като съм от София, моите консултации се проведоха изцяло по скайп. Направи ми силно впечатление нейното лечение на гъбичното заболяване, което имах от дълги години. Само за 4 месеца д-р Юрукова успя да овладее болестта и аз се чувствам много добре, за което съм й много, много благодарна.
Виж oтзив »

Анка Петкова, София
13/06/2012

Д-р Юрукова, благодаря Ви за компетентното лечение на дъщеря ми Наталия Грозева. Наталия е с диагноза алергична астма от 4 годишна възраст. Около 3 години се лекувахме с инхалатори и други кортикостероиди. Радвам се, че с хомеопатичната терапия, която ни назначихте, вече сме много добре и не се налага да използваме химичните лекарства, които имаха много странични ефекти. Терапията, която й изписахте, също спомогна за укрепване на имунитета и тя почти не боледува от вирусни инфекции.
Виж oтзив »

Йовка Грозева, Пловдив
06/03/2012

В семейството имаме дете с муковисцидоза. Хората с това рядко заболяване боледуват много и дълго. И често умират млади. Няма да занимавам тези, които ще прочетат това, с мъчителната борба, която водим с болестите, но ще споделя какво направи за нас хомеопатията и в частност д-р Юрукова.
Виж oтзив »

М. Калчева, Пловдив
21/02/2012

Миналата година през януари пострадах много сериозно. Пръсна ми сода каустик в очите и пораженията, особено в дясното око, бяха жестоки. Още на същия ден след спешната помощ на лекарите, писах на д-р Юрукова на имейла/беше събота/ и тя веднага ми изпрати рецепта. Докторите в клиниката се изумяваха как бързо се възстановявам. Днес настръхвам като пиша тези редове, но аз виждам и пиша нормално. Зрението ми се възстанови напълно и няма следа от поражението!
Виж oтзив »

Антоанета Драгиева, Стамболийски
13/01/2012

Д-р Юрукова е нашият семеен хомеопат от повече от година. Обърнахме се към нея с надеждата да помогне на сина ни, сега на 4.5 години, който боледуваше на всеки 2-3 седмици в продължение на почти две години, развивайки остри бронхити и различни видове ангини, включително гнойни. Детето дори не ходеше на детско заведение, защото там не можеше да изкара повече от 4 дни без да се разболее.
Виж oтзив »

сем. Кънчевски, Велико Търново
21/12/2011

Преди около година започнах да лекувам детето си при доктор Юрукова. Тогава дъщеря ми за период от 3 месеца изпи 3 антибиотика и накрая се оказа, че има бактерии в нослето. Бях много притеснена и започнах да търся алтернативно лечение. Мои приятели ми препоръчаха доктор Юрукова и съм изключително доволна от лечението, което прилага и от отзивчивостта и внимателното отношение, което има към проблемите ни.
Виж oтзив »

Петя Георгиева, Пловдив
14/12/2011

Посетих кабинета на Д-р Юрукова след почти две години безуспешно лечение на уртикария. Не знаех нищо за хомеопатията. В интерес на истината, просто реших да опитам терапия с хомеопатия, като не се надявах много на успех. Когато ме посрещна Д-р Юрукова и ми обясни какво представлява лечението и начинът, по който го направи, ме накараха да й повярвам и това много ми помогна. Подобно отношение и загриженост не бях получила до този момент за две години посещения при различни лекари. Само за две седмици нещата бяха овладяни и аз отново се чувствах пълноценна.
Виж oтзив »

Мария Михайлова, Пловдив
11/12/2011

Имам удоволствието да познавам д-р Юрукова от 2007 г. - вече 4 години. Имам син на четири години и половина, който когато беше на 2 месеца бяхме приети по спешност в болница с бронхиолит. Лечението в болницата продължи 2 седмици с 3 курса антибиотици, но след изписването ни детето ми все още беше с упорита кашлица, която продължи след това 3-4 месеца. Бях много притеснена и не знаех какво да правя
Виж oтзив »

Цветелина Димитрова, Лондон, Великобритания
24/11/2011

Доктор Юрукова лекува мен и моето семейство повече от десет години. В началото, когато се запознахме, моето огромно желание беше да намеря начин да поддържам своето тяло здраво, но не беше лесно, защото в детството си имах автоимунно заболяване и алергиите след намеса на дори безобидни традиционни лекарства бяха много тежки. Болките в ставите, тежките ми пристъпи на уртикария, астматичните пристъпи и упоритото главоболие бяха първите задачи, които налагаха адекватни решения. Обаждала съм й се от различни места по света, когато съм изпитвала остра нужда от спешно лечение при инциденти, неочаквана оперативна намеса, и винаги съм получавала най-добрата подкрепа на този чудесен лекар.
Виж oтзив »

Цвета Бъчварова, Пловдив
17/11/2011

Запознах се с Д-р Юрукова чрез моя много близка приятелка. По време на една дълга приятна разходка по красивия бряг на Южна Калифорния, моята приятелка и аз разговаряхме за здравето и колко често лекарите лекуват хората, без да могат да излекуват техните заболявания. По това време страдах от проблеми със синусите и бях пробвала безуспешно няколко домашни средства за справяне със синузит. Наложи се да потърся лекарска помощ.
Виж oтзив »

Мая Моуд, Лос Анджелис, Калифорния
08/11/2011

Д-р Юрукова е не само изключителен професионалист в медицината, но и истински лечител. Моите деца (на 3 и7 години) и аз имаме шанса да ползваме нейните услуги като хомеопатичен лекар през последните 3години. Тя се стреми не просто да лекува симптомите, а причината за нашите здравословни проблеми.
Виж oтзив »

Ангелина Галитева, Ориндж Каунти, Калифорния
12/10/2011

В живота няма по-важни неща от семейството и здравето.Аз съм много благодарна на Д-р Юрукова за нейния професионализъм, разбиране и помощ в трудни моменти. Ние сме нейни пациенти от 6години.
Виж oтзив »

Ивелина Николова, Лондон, Онтарио, Канада
10/10/2011

Д-р Василка Юрукова е моят хомеопат от 2005година. Тя е помагала на мен и моето семейство по повод на различни здравословни проблеми. Аз почувствах ефикасността на хомеопатичното лечение още след първата консултация и то за оплаквания, за които по-рано се бях консултирала с други специалисти и в България, и в Швейцария.
Виж oтзив »

Петя Иванова, Женева, Швейцария
24/08/2011